Mario Märtson

Valimiste luuletus_v4


  #110 MARIO MÄRTSON on Sinu kandidaat Mustamäe ja Nõmme piirkonnas.

Mario on töökas olnud juba üle 10 aasta. Põhitegevusalaks on Turundus- ja kommunikatsioon millega on 1/3 oma elust tegelenud. Ta on olnud Eesti suurfirmade reklaami- ja turundusdirektor kui ka paljude Eesti tipp firmade turundusosakondade koolitaja. Viimased 3 aastat on Mario keskendunud nõustamisele nii finantssektoris kui ka poliitiliselt. Lisaks on olnud Mario 2 aastat turundus- ja kommunikatsiooninõustaja nii Eesti Vabariigi ministritele kui ka Euroopa Parlamendi saadikule. Mario kandideerib seekord valimistel ise kuna tunneb, et “Kui ise ei tee, siis ei tee seda keegi” ühe kindla eesmärgiga, et Eesti saaks endale e-Riigikogu. Mario loob e-Riigikogu juba praegu omaalgatuslikult koos paljude vabatahtlikega, kes kõik on andnud enda ametialaseid teadmisi ühtse ülla eesmärgi nimel. Kuna juba praegu ta TEEB seda, siis ei ole see LUBADUS. Kui riigikogus inimesed TEEKS 4 aastat seda mida nad LUBAVAD paar kuud ennem valimisi, siis oleks meil kõigil rahulikum ja parem elada.

E-Riigikogu on Rahva Riigikogu, kus iga Eesti kodanik saab kaasa rääkida (ka peale valimisi). E-riigikogus on igal kodanikul võimalik hääletada seaduseelnõude poolt või vastu nii I, II kui ka III lugemisel. Piisava arvu vastuhäältega on võimalik kutsuda seaduseelnõu korduslugemisele (avalik huvi). Hääletus muudetakse petitsiooniks ning demokraatlikus riigis piisab 1000 vastuhäälest, et seadus läheks kordulugemisele. Loe edasi…. http://interpol.ee/?p=8 

 


KRISTIINA OJULAND SOOVITAB:
Eesti Välisminister 2002-2005, Euroopa Parlamendi saadik 2009-2014

Kristiina Ojuland:

Mario peale võib kindel olla! Ta täidab antud lubadused!
Ta on KOHUSETUNDLIK inimene! Ta on VÄGA TÖÖKAS!
Kui midagi vaja ära teha, siis ei loe nädalapäev ega kellaaeg.
Ta on MEESKONNA MEES, kes HOOLIB KAASLASTEST.
MARIO EI JÄTA SIND HÄTTA!

Kontakt:

Mario Märtson
E-post: mario@interpol.ee

 

MARIO MÄRTSONI LUBADUSTE NIMEKIRI:

….
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

.lubadused puuduvad…

Mario hetkel tegutseb ja tal ei ole lubadusteks lihtsalt aega. Kui soovite siiski lubaduse najal enda hääletuse teha, siis selle jaoks on nimekirjas kokku üle 800 nime, kes kõik midagi toredat teile lubavad (teie enda raha eest). See on sarnane sünnipäeval endale kingituste tegemisega.

Olge Tublid ja kindlasti hääletage.

DEMOKRAATIA ON PRIVILEEG! Selle eest on võideldud ja valatud ka verd niiet ärge raisake seda võimalust, mis on teile antud!

 

Liitu ka Facebooki lehega “Esimene Märts-On Valimised”

https://www.facebook.com/pages/Esimene-M%C3%A4rts-On-Valimised/875116369217592?fref=ts

 

One thought on

Comments are closed.